Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Show 1X Cpanel New Login

• Konbuyu başlatan Zero
  • Başlangıç tarihi
  • 163
  • Cevaplar : 33
Zero
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
Eline sağlık :)

red_hackers
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
ADAMIN DİBİ

Gerçekten çok faydalıydı, teşekkürler, çok profesyonelce Yardımlarınız gerçekten çok önemliydi

Teşekkür ederim, çok faydalıydı, baya Gerçekten çok etkili bir yardım sundunuz

Çok sağ olun, yardımlarınız çok kıymetliydi, gerçekten hızlı Gerçekten çok anlamlıydı

Teşekkürler, yardımlarınız çok işime yaradı, kesinlikle etkili Gerçekten çok yerinde bir çözüm önerdiniz

Çok sağ olun, harika bir çözüm oldu, kesin olarak Beni bu sorundan kurtardınız

Çok sağ olun, çok yardımcı oldunuz, fark edilecek şekilde Beni zor bir durumdan kurtardınız

Gerçekten teşekkürler, kesinlikle doğru Bu çözüm işimi kolaylaştırdı

Gerçekten teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz, büyük ölçüde Gerçekten çok yerinde bir çözüm önerdiniz