Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

SATIŞ 2024 Eylül Güncel Gsm Data

• Konbuyu başlatan GeoShock
  • Başlangıç tarihi
  • 424
  • Cevaplar : 7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GeoShock

Üye
Son görülme
Konular
1
Herkese merhaba,

2024 Eylül ayına kadar tüm GSM operatörlerinin aktif kullanıcı verilerine sahip olduğuna dair bir Data(MyISAM) edindim. Verinin doğruluğunu kontrol etmek amacıyla, Temmuz 2024'te alınmış bir hattı test ettim ve verinin güncel, aktif ve sorunsuz çalıştığını doğruladım.

Bu veriyi sadece 10 kişiye satmayı planlıyorum. Yalnızca ödeme koşullarımı yerine getiren ve belirlediğim şartları kabul eden kişilerle paylaşılacaktır. Bu sebeple, ilgilenen kişilerin belirlediğim ödeme şekli ve koşullarına uyması gerekmektedir.

İlgilenenler, Signal Üzerinden iletişime geçsin.
Signail İD: kaiser.21

Ekran-g-r-nt-s-2024-12-23-212350.png

İyi Satışlar

Herkese merhaba,

2024 Eylül ayına kadar tüm GSM operatörlerinin aktif kullanıcı verilerine sahip olduğuna dair bir Data(MyISAM) edindim. Verinin doğruluğunu kontrol etmek amacıyla, Temmuz 2024'te alınmış bir hattı test ettim ve verinin güncel, aktif ve sorunsuz çalıştığını doğruladım.

Bu veriyi sadece 10 kişiye satmayı planlıyorum. Yalnızca ödeme koşullarımı yerine getiren ve belirlediğim şartları kabul eden kişilerle paylaşılacaktır. Bu sebeple, ilgilenen kişilerin belirlediğim ödeme şekli ve koşullarına uyması gerekmektedir.

Merhaba Signal vb bilmiyorum hocam benimle telegramdan irtibat kurar misin lütfen satın almak istiyorum ciddi aliciyim daha elinde buna benzer güncel datalar varsa adres vesika gibi satın alirim uygun bir fiyata telegramim r1l4xorj

Herkese merhaba,

Fiyat ilet alıyım.

Fiyatı buraya yaz herkese özel fiyat çekme.

Ziyaaaaaaaaa hayırlı satışlar

Yalancı korkak puşt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...