Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

ALIŞ Arkadaşlar Bana Şöyle Bir Sistem Lazım Tam Nasıl Anlatacağımı Bilmiyorum Ama Özel Online +90 Numara Tarzı Bişey Lazım

• Konbuyu başlatan JackLondon1222
  • Başlangıç tarihi
  • 28
  • Cevaplar : 2
J

JackLondon1222

Üye
Son görülme
Konular
1
numarayı sms onay işlemleri için kullanacağım. Ama her siteden kod gelmesi lazım yani Normal piyasadaki sms onay sitelerini tercih etmeme sebebim, o siteler sadece belli sitelerden kod alıyor. Benim kod almak istediğim sitelerden kod almıyorlar. Hani böyle kişiye özel numara kiralama gibi veya bilmiyorum bir çözüm söyleyebilecek varsa yazarsa sevinirim. +90 850 numara çekip ona sms alabilirsin falan dediler de nerden çekebilirim öyle bir şeyi veya başka bir sistemi önerisi falan olan varsa yazabilir. fiyatta anlaşırız bu işi çözecek biri varsa

Son düzenleme:
İstediğiniz parayı ödeyebilirim bu işi çözecek biri varsa

Şu cümle sayesinde olanda olmayanda sizi skmmeue kalkabilir escrowsuz işlem yapmayin

İstediğiniz parayı ödeyebilirim bu işi çözecek biri varsa

Şu cümle sayesinde olanda olmayanda sizi skmmeue kalkabilir escrowsuz işlem yapmayin
uyardığın için teşekkür ederim emin olmadığım hizmeti satın almam zaten de yine de güncelledim konuyu astronomik paralar istemesinler