Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Tool Cracking Tools Pack 2.9 By Yildo

• Konbuyu başlatan Zeref
  • Başlangıç tarihi
  • 43
  • Cevaplar : 1
Zeref

Zeref

Üye
Son görülme
Konular
22
Türkiye'de reverse işi ile uğraşan arkadaşların belki isimini duymuş olabileceği yildo adlı hocamızın çokça kullandığım cracking tool pack'i. Oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum çünkü hem bilmediğiniz debuggerlar ve toollar çıkabilir hem de tek tek bu dissassembler vb. uygulamaların cracklerini tek tek aramanız gerekmiyor.

Not: Unpacker'ı biraz garip, bazen çalışmayabiliyor. Benim gözlemlerim sonucu düz unzip işlemi gibi çalışıyor, önce kendini temp'e kopyalıyor. Eğer çalışmaz ise exe dosyasını açıp temp'ten dosyaları kopyalayabilirsiniz.

Türkiye'de reverse işi ile uğraşan arkadaşların belki isimini duymuş olabileceği yildo adlı hocamızın çokça kullandığım cracking tool pack'i. Oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum çünkü hem bilmediğiniz debuggerlar ve toollar çıkabilir hem de tek tek bu dissassembler vb. uygulamaların cracklerini tek tek aramanız gerekmiyor.
*** Gizli metin: Alıntı yapılamaz. ***

Not: Unpacker'ı biraz garip, bazen çalışmayabiliyor. Benim gözlemlerim sonucu düz unzip işlemi gibi çalışıyor, önce kendini temp'e kopyalıyor. Eğer çalışmaz ise exe dosyasını açıp temp'ten dosyaları kopyalayabilirsiniz.
Güzel