Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Sorgu Dostlar Yardımınıza Ihtiyacım Var

• Konbuyu başlatan Smhzhl
  • Başlangıç tarihi
  • 184
  • Cevaplar : 3
S

Smhzhl

Üye
Son görülme
Konular
1
Dostlar Facebooktan konteynır satan birisi dayımı dolandırdı Elimde numarası var tc sini bulamadım dayım gerekli şikayeti yaptı savcılıga ama bu kişiye bulmam gerekiyor adresine kadar elimdeki telefonu 5547656532 Ahmet keskin elimde iban numarasıda var bu kişiyi bulmam için bana bir sorgu panelindeki arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim

Elimdeki bilgiler
ALICI ÜNVANI: Ahmet Keskin ALICI IBAN: TR91 0006 7010 0000 0022 7684 34
Telefon:5547656532

Son düzenleme:
Telegram dan yaz kardeşim UkteGagarin

Dostlar Facebooktan konteynır satan birisi dayımı dolandırdı Elimde numarası var tc sini bulamadım dayım gerekli şikayeti yaptı savcılıga ama bu kişiye bulmam gerekiyor adresine kadar elimdeki telefonu 5547656532 Ahmet keskin elimde iban numarasıda var bu kişiyi bulmam için bana bir sorgu panelindeki arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim

Elimdeki bilgiler
ALICI ÜNVANI: Ahmet Keskin ALICI IBAN: TR91 0006 7010 0000 0022 7684 34
Telefon:5547656532
lan Senin Dayınmıydı O Şey Neyse SUSTUM BYE DQWĞKOADSĞOKASDOKĞASD

lan Senin Dayınmıydı O Şey Neyse SUSTUM BYE DQWĞKOADSĞOKASDOKĞASD
Sensen o mahkemede ananı ağlatacağım günleri göreceksin ... istediğin Kadar Fake Numara al İstediğin kadar saha setcileri ile çalış İstediğin Kadar Face hesabı aç İstediğin Kadar Post At Sonunda Ağlayacaksın ama nafile

Son düzenleme: