jjjPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
eyvallahPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
gPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
zzPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Paylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
umarım tün dbler vardırPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TeşekkürlerPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OkPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1Paylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
EsPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
esPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İyiPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
E.s.Paylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlıkPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
esPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
esPaylaştıklarımdan sorumlu değilim sadece eğitim amaçlı göstermekteyim yapılcak sorunlardan karşı kişi sorumludur sorumluluk kabul etmiyorum.*** Hidden text: cannot be quoted. ***