Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Source Api Fatura Sorgu Src

• Konbuyu başlatan Azazell
  • Başlangıç tarihi
  • 638
  • Cevaplar : 67
EstoXD
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
Knk kodu bozuktu duzelttim bide turk telekom faturasini gosteriyor sadece
1. si kod bozuk değil foruma kod şeklinde attığım için öyle oldu 2. si ise sadece türk telekom gösterdiğinin farkındayım kardeşim 2 tane curl koyup diğer operatörler içinde yapabilirsin özelden benim yazdığım kodu bana satmaya çalışman ayrı komikti :D

adriftbaskan
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
Frezy
1. si kod bozuk değil foruma kod şeklinde attığım için öyle oldu 2. si ise sadece türk telekom gösterdiğinin farkındayım kardeşim 2 tane curl koyup diğer operatörler içinde yapabilirsin özelden benim yazdığım kodu bana satmaya çalışman ayrı komikti :D
Buna ticaret deniyor sadece teklif sundum sende kabul etmedin