Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Gizlilik Ve Guvenlik

• Konbuyu başlatan Xxxhacker_NinexxX
  • Başlangıç tarihi
  • 50
  • Cevaplar : 5
X

Xxxhacker_NinexxX

Üye
Son görülme
Konular
2
Gizlilik ve guvenligi saglamak icin kullanabilecegim aletler ve programlar neler mumkun oldugunca anonim nasil olabilirim
vpn, security key gibi
vpn vds proxy mac changer security key gibi seyler disinda onerileriniz nelerdir

Bir VDS satın alabilirsin. İmkanın yok ise pc bir vmware kurup oradan bir şeyler yapabilirsin. Modem gerekli port ayarlarını vs de yapman gerekiyor. Biraz araştırman ve video izlemen lazım. Böyle anlatarak olmaz.

Bir VDS satın alabilirsin. İmkanın yok ise pc bir vmware kurup oradan bir şeyler yapabilirsin. Modem gerekli port ayarlarını vs de yapman gerekiyor. Biraz araştırman ve video izlemen lazım. Böyle anlatarak olmaz.
reis video izzledimde onlar vds vpn proxy tor tails vs. diyor
ben bunun icin alet vs. arastiriyorum security key gibi

reis video izzledimde onlar vds vpn proxy tor tails vs. diyor
ben bunun icin alet vs. arastiriyorum security key gibi
Aletleri alsan bile kullanmayacaksın çünkü proxy ve vpn ayarlarını yapman gerekecek. Raspberry pi alman gerekiyor yanında taşımak için. Aynı noktaya geri döneceksin.

Aletleri alsan bile kullanmayacaksın çünkü proxy ve vpn ayarlarını yapman gerekecek. Raspberry pi alman gerekiyor yanında taşımak için. Aynı noktaya geri döneceksin.
yaparim proxy ayarlarini

Tor Browser bütün web aktiviteleri için yeter de artar, sakın VPN + Tor yapma, torda zaten verin 3 farklı proksiden geçiyor hedefe ulaşmadan önce.