Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Haksız Yere Ban

• Konbuyu başlatan !!AYSAN!!
  • Başlangıç tarihi
  • 119
  • Cevaplar : 2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

!!AYSAN!!

Üye
Son görülme
Konular
2
Burdan site adminlerine sesleniyorum, haksız yere hesabımı engellediniz hesap engelleme sebebine ise reklam yazmışsınız, ama ben reklam yapmadım, sorgu paneli paylaşımı yapan bir sürü kullanıcı gibi bende panel paylaşımı yaptim, ve gruba özel referans kodu ile kayıt olanlara ücretsiz olarak hesabını açıyorduk, anlamadığım şey diğer kullanıcılar da paylaşıyor ve yasak olduğunu düşünmedim , ayrıca yasak mı onu da bilmiyorum, direk ban attılar, bana mesaj gönderilebilir di yaptığın paylaşım engellenmene sebep olucak diye, ama dediğim gibi reklam vs yapmadım., haksız yere de banlandim , uzun süredir de forumdaydim , ne bileyim üzücü durum yani , burdan açıklama yapmak için geldim arkadaşın hesabı , engellemenize ban atmanıza gerek yok , teşekkürler.

Çözüm
B
Konunun muhatabı olan üye;
Boş ve random mesaj + Multi üyelik nedeniyle yasaklanmış olup,
Kendisi ile yapılan görüşme sonucunda konu çözülmüştür.
Burdan site adminlerine sesleniyorum, haksız yere hesabımı engellediniz hesap engelleme sebebine ise reklam yazmışsınız, ama ben reklam yapmadım, sorgu paneli paylaşımı yapan bir sürü kullanıcı gibi bende panel paylaşımı yaptim, ve gruba özel referans kodu ile kayıt olanlara ücretsiz olarak hesabını açıyorduk, anlamadığım şey diğer kullanıcılar da paylaşıyor ve yasak olduğunu düşünmedim , ayrıca yasak mı onu da bilmiyorum, direk ban attılar, bana mesaj gönderilebilir di yaptığın paylaşım engellenmene sebep olucak diye, ama dediğim gibi reklam vs yapmadım., haksız yere de banlandim , uzun süredir de forumdaydim , ne bileyim üzücü durum yani , burdan açıklama yapmak için geldim arkadaşın hesabı , engellemenize ban atmanıza gerek yok , teşekkürler.
Belki başka şeyler vardır yoksa kolay kolay ban yemezsin.

Konunun muhatabı olan üye;
Boş ve random mesaj + Multi üyelik nedeniyle yasaklanmış olup,
Kendisi ile yapılan görüşme sonucunda konu çözülmüştür.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...