Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Tool "Hedef Kişinin Galerisine Sızma Basit Method"

• Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
"Merhaba değerli loca üyeleri konuyu beğenip yorum atarak görebilirsiniz iyi forumlar.. relaxtan sanala bir adet galeri rat tool

*** Gizli metin: Alıntı yapılamaz. ***

iyi kullanımlar .
"Merhaba değerli loca üyeleri konuyu beğenip yorum atarak görebilirsiniz iyi forumlar.. relaxtan sanala bir adet galeri rat tool

*** Gizli metin: Alıntı yapılamaz. ***

iyi kullanımlar .

sorun neydi dostum ?

sorun neydi dostum ?
usta güncel Android telefonlarda öyle güvensiz yerlerden dosya yükleme gibi bir işlem yapabilmen için öncelikle izin vermen lazım. sonrasında kişi play store'da olmayan bir şeyi neden yüklesin ikna lazım. bir dünya zahmeti var bunun. basit bir şeymiş gibi göstermişsin

usta güncel Android telefonlarda öyle güvensiz yerlerden dosya yükleme gibi bir işlem yapabilmen için öncelikle izin vermen lazım. sonrasında kişi play store'da olmayan bir şeyi neden yüklesin ikna lazım. bir dünya zahmeti var bunun. basit bir şeymiş gibi göstermişsin
allah tarafından uygulamayı sokan bir melek maalesef yaratılmadı dostum. bu zihniyetine karşı diyecek birşeyim yok iyi forumlar. araştırmanı öneririm birçok şeyi "mantık" ile.

• Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
Geri
Üst Alt