Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

SATIŞ Instagram Eski Tarihli Hesaplar Üreten Tool (Sınırsız/Otomatik)

Burockphp

Burockphp

Üye
Son görülme
Konular
6
Tool python ile yazılmıştır android/ios/windows gibi tüm cihazlarda çalıştırabilirsiniz, 2010-2022 arası instagram hesaplarını düşürür.

Hesaplar size mail adresi olarak düşer, düşen mail adresleri aslında var olmayan ancak instagram hesaplarının üzerine kayıtlı olan gmailler'dir, sizin yapacağınız tek şey gmail oluşturup şifreyi sıfırlamaktır.

Saatte ortalama 30-40 adet çoğunluğu 2015-2016 olacak şekilde vermekte.

Çok büyük bir şans yakalarsanız 2010 düşürme ihtimali vardır şuanda 2010 Hesap'lar koleksiyonluk kategorisinde 2-3k TL'ye satılıyor. (Ben henüz düşüremedim :))

Satış platform'larında tanesi ortalama 30₺'den satılır.

Kullanımı sınırsızdır, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum aynı zamanda satıyorum hâlen ilk günkü performansı duruyor, apisi patlamaz.

Açık kod'dur sınırsız kullanım - 500₺ bakiye konusunda yardımcı oluruz. :)

Ödemeyi ibanıma alıyorum ancak escrow kullanmak isteyen olursa kırmam, satın almak için tg: burockcc

Son düzenleme:
hocam telegramdan yazdım.