Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Medusa Hırsızı

• Konbuyu başlatan narnia1
  • Başlangıç tarihi
  • 232
  • Cevaplar : 10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

narnia1

Üye
Son görülme
Konular
1
DOLANDIRICI İHBARINDA BULUNCAKTIM KANITLARIYLA MEVCUT ARKADAŞ PANEL ÜYELİK SATACAKTI FİYATTA ANLAŞTIK ÖDEME YÖNTEMİNDE İSE CRYPTO DEDİ VE GÖNDERDİM SONRA BANA 20 DOLAR ALTININ GEÇMEDİĞİNİ SÖYLEDİ YALANLADI PARA İADEMİ İSTEDİM ATMADI ÜYELİK İSTEDİM AÇMADI
ARKADAŞIN KONUSU https://forumloca.org/konular/medusa-checker-bedava-sorgu-paneli-2024-adres-tapu-vesika-plaka.2125/

beni engelledi sonra ve mesajları sildi

Pahfm
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
Kardeşim gel free vereyim ne paranı kaptiriyorsun bunlara

ben aldım dostum kriptodan almamıstım ama gayet güzel ilgilendiler hesabın kullanıcı adını ss atsana bence o değil bu kişi

Konuyu baltalamayalım konunun muhattabından yanıt bekliyoruz.

MedusaChecker
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
MedusaChecker
Yani medusa piyasa da adı olan biri. bizde tanır biliriz bende konuyu görünce bir afalladım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...