Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Neden Tüm Paneller Ücretli ?

• Konbuyu başlatan xyzasd
  • Başlangıç tarihi
  • 285
  • Cevaplar : 12
X

xyzasd

Üye
Son görülme
Konular
1
Selamlar, rahmetli peder öldükten sonra onun hakkında bilgi toplamak için biraz sağa sola baktım ve her panelde sadece isim/soyiism ve tc ücretsiz neden böyle ? veyahut tüm herşeyin açık olduğu bir şey bulabilir miyim ?

Selamlar, rahmetli peder öldükten sonra onun hakkında bilgi toplamak için biraz sağa sola baktım ve her panelde sadece isim/soyiism ve tc ücretsiz neden böyle ? veyahut tüm herşeyin açık olduğu bir şey bulabilir miyim ?
Hepsi ücretsiz olsa e bu amına koydumun beynamazları nasıl para kazanacak? sadece panelden okulunu idare eden çocuklar var sorunun cevabıda sen bulamazsın.

başınız sağolsun, discord dan yenipvv mesaj gonder

Taş mı yiyek hocam

Hepsi ücretsiz olsa e bu amına koydumun beynamazları nasıl para kazanacak? sadece panelden okulunu idare eden çocuklar var sorunun cevabıda sen bulamazsın.
ne atar gider yapıyon olm ne bu stres hayırdır

l0c4
  • Mesaj, kullanıcı yasaklandığı için gizlendi. İçeriğe erişmemeniz tavsiye edilir.
:D sen neyden kazanıyor bıdık

dostum forumda sağlam şekilde vpn bile gerektirmeyen paneller paylaştığım konular var onlara göz atabilirsin profilimden allah rahmet etsin babana iyi forumlar .

insanlar çünkü bir emek sarf ediyor o apileri çekmek kodları yazmak kolay değil şimdi dersenki public datalarla public scriptle açılsın bunun cevabıda adam vds+domain parasını cebinden veriyor ayrıca onu yapmak içinde bir emek sarf ediyor 1 haftalık en max 200-300 tl verip almak fazla zor birşey değil.