Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

• Konbuyu başlatan Salvador
  • Başlangıç tarihi
  • 133
  • Cevaplar : 5
Salvador

Salvador

Üye
Son görülme
Konular
50
BU konuyu açmamın nedeni bilmeyen arkadaşlara tavsiye vermektir

Öncelikle sizlere 3 5 aklınızda kalan bazı şeyler vardır belki

- En çok belki aklınıza geliyordur panellerde sorgu atıyorum çıkmıyor

cevap : Arkadaşlar kullandıgınız veriler 2022 2023 yılına felan ait çıkmaması çok aşşırı normal bişey

- İnstagram hesap çalma

cevap : eskiden olsa aliham da çalardı yarramda şimdi dostlar 2 faktör geldi girmeyi deneseniz bile adamın telefonuna doğrulama gidiyor

x : ben ücretli instagram çalıyorum paralı

cevap : yarramın başını çalar paranızı alır vınnn turizm dostlar kanmayın böyle mallara rica ediyorum

"LOCA FORUM " -SALVADOR =)

çok haklısın kankam eline sağlık açıklama için bilmiyenlerde öğrenmiş oldu.

Hocam telegram botlarında sm linkleri var ya fake script ya mail taslak belirli bi yolla hesap çalınmaz dediğin gibi fake siteler var instagram temalı o şekil hesap çalınabilir. Onuda kurbana yedirebilirsen

Hocam telegram botlarında sm linkleri var ya fake script ya mail taslak belirli bi yolla hesap çalınmaz dediğin gibi fake siteler var instagram temalı o şekil hesap çalınabilir. Onuda kurbana yedirebilirsen
phishing oltalama saldırısı yağni kurbana at oltayı yemesini bekle yemez ama bundan 4 5 yıl önce yerdi şimdi herşey gelişti

iyi dedin kral cok güzel konustun

BU konuyu açmamın nedeni bilmeyen arkadaşlara tavsiye vermektir

Öncelikle sizlere 3 5 aklınızda kalan bazı şeyler vardır belki

- En çok belki aklınıza geliyordur panellerde sorgu atıyorum çıkmıyor

cevap : Arkadaşlar kullandıgınız veriler 2022 2023 yılına felan ait çıkmaması çok aşşırı normal bişey

- İnstagram hesap çalma

cevap : eskiden olsa aliham da çalardı yarramda şimdi dostlar 2 faktör geldi girmeyi deneseniz bile adamın telefonuna doğrulama gidiyor

x : ben ücretli instagram çalıyorum paralı

cevap : yarramın başını çalar paranızı alır vınnn turizm dostlar kanmayın böyle mallara rica ediyorum

"LOCA FORUM " -SALVADOR =)
Messenger fix yesede mail ile hala aktif olarak deli gibi hesap düşürüyor medyadaki dostlarım ama genel olarak haklısın sm yeteneği yoksa zaten duoyada takılır bilgileride girdiremez

Eğer sm bilirsen adam sana kurucu kodunu bile atar ben kurucu düşmesi için hiç method kullanmadım kişiye yazıp doğrulama ayağı altında kendi eliyle kurucu geçirttim hep :)

Yararlı bir konu olmuş elinize sağlık
İyi forumlar.