hasantty
Üye
- Son görülme
- Konular
- 10
Başlık
Son düzenleme:
inşallah dostumhaberi gördüm dostum telegram log vermiyor paket olmayacaksın yani 68 şüpheli gözaltına alınan kişilerin telegramdan yakalandığını düşünmüyorum paket olsan bile alacağın en fazla para cezası olur tabi bu durum yaşına ve dosyana da bağlı
Valla ben discordda telegramdaki gibi bot kurdum ordan insanlara bedava kullanim sunuyorum yakalanmadim 1 yildir hizmet 1 kez bile kesilmedi 7/24 aktif ve kaliteli telegram degilde bence dc daha guvenlikli gelmek istiyosaniz dm den yazin burdan reklam yapmiyim benim panel botumdaki butun veriler defalarca sifreleniyor guvenlik sunuyor yakalanma ihtimaliniz %0 oluyornerdeyse tüm grublar,botlar silindi kurucuları yakalanmis
#SONDAKİKA | 25 ilde, "panel" üzerinden kişisel verileri ele geçirip sosyal medyada paylaşan ve satan kişilere Polis Özel Harekat eşliğinde operasyon düzenlendi.
35'i çocuk 68 şüpheli gözaltına alınd
Biri beni bizi aydınlatabilirmi? Paketmi olacağiz? Telegram log veriyor mu vermiyorsa nasıl yakalanmislar
polisler panel satın almak istemiştir ödemeyi papara olarak yapmak isteyip bulmuşlardır papara log verir saksıyı çalıştırnerdeyse tüm grublar,botlar silindi kurucuları yakalanmis
#SONDAKİKA | 25 ilde, "panel" üzerinden kişisel verileri ele geçirip sosyal medyada paylaşan ve satan kişilere Polis Özel Harekat eşliğinde operasyon düzenlendi.
Biri beni bizi aydınlatabilirmi? Paketmi olacağiz? Telegram log veriyor mu vermiyorsa nasıl yakalanmislar
BU MUHABBET FAKE MK YAKALANAN KİŞİ SAYISI TAMAMEN YALAN BU HOTELDEKİ YANGIN MUHABBETİNE MİSİLLEME YAPILAN BİR SAHTE HABER TELEGRAMDAN 3 4 TANE ÇOLUK ÇOCUK ALMIŞLAR O KADAR KORKUDAN GÖTÜNÜ YEDİ MİLLET MKnerdeyse tüm grublar,botlar silindi kurucuları yakalanmis
sonunda gerizekalı olmayan birisi aqBU MUHABBET FAKE MK YAKALANAN KİŞİ SAYISI TAMAMEN YALAN BU HOTELDEKİ YANGIN MUHABBETİNE MİSİLLEME YAPILAN BİR SAHTE HABER TELEGRAMDAN 3 4 TANE ÇOLUK ÇOCUK ALMIŞLAR O KADAR KORKUDAN GÖTÜNÜ YEDİ MİLLET MK
CESARETİNİZ YOKSA BU İŞLERE GİRMEYİN