Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Sorgu Onemsiz

• Konbuyu başlatan hasantty
  • Başlangıç tarihi
  • 314
  • Cevaplar : 8
hasantty

hasantty

Üye
Son görülme
Konular
10
Başlık

Son düzenleme:
haberi gördüm dostum telegram log vermiyor paket olmayacaksın yani 68 şüpheli gözaltına alınan kişilerin telegramdan yakalandığını düşünmüyorum paket olsan bile alacağın en fazla para cezası olur tabi bu durum yaşına ve dosyana da bağlı

haberi gördüm dostum telegram log vermiyor paket olmayacaksın yani 68 şüpheli gözaltına alınan kişilerin telegramdan yakalandığını düşünmüyorum paket olsan bile alacağın en fazla para cezası olur tabi bu durum yaşına ve dosyana da bağlı
inşallah dostum

Son düzenleme:
nerdeyse tüm grublar,botlar silindi kurucuları yakalanmis

🔴#SONDAKİKA | 25 ilde, "panel" üzerinden kişisel verileri ele geçirip sosyal medyada paylaşan ve satan kişilere Polis Özel Harekat eşliğinde operasyon düzenlendi.

35'i çocuk 68 şüpheli gözaltına alınd

Biri beni bizi aydınlatabilirmi? Paketmi olacağiz? Telegram log veriyor mu vermiyorsa nasıl yakalanmislar
Valla ben discordda telegramdaki gibi bot kurdum ordan insanlara bedava kullanim sunuyorum yakalanmadim 1 yildir hizmet 1 kez bile kesilmedi 7/24 aktif ve kaliteli telegram degilde bence dc daha guvenlikli gelmek istiyosaniz dm den yazin burdan reklam yapmiyim benim panel botumdaki butun veriler defalarca sifreleniyor guvenlik sunuyor yakalanma ihtimaliniz %0 oluyor

🔴#SONDAKİKA | 25 ilde, "panel" üzerinden kişisel verileri ele geçirip sosyal medyada paylaşan ve satan kişilere Polis Özel Harekat eşliğinde operasyon düzenlendi.

Biri beni bizi aydınlatabilirmi? Paketmi olacağiz? Telegram log veriyor mu vermiyorsa nasıl yakalanmislar
polisler panel satın almak istemiştir ödemeyi papara olarak yapmak isteyip bulmuşlardır papara log verir saksıyı çalıştır

Paparadan buluyorlardır tg turkiyeye büyük ihtimalle log vermiyor.

Gerçekten çok faydalıydı, teşekkürler, çok etkileyici Beni zor bir durumdan kurtardınız

BU MUHABBET FAKE MK YAKALANAN KİŞİ SAYISI TAMAMEN YALAN BU HOTELDEKİ YANGIN MUHABBETİNE MİSİLLEME YAPILAN BİR SAHTE HABER TELEGRAMDAN 3 4 TANE ÇOLUK ÇOCUK ALMIŞLAR O KADAR KORKUDAN GÖTÜNÜ YEDİ MİLLET MK

CESARETİNİZ YOKSA BU İŞLERE GİRMEYİN

BU MUHABBET FAKE MK YAKALANAN KİŞİ SAYISI TAMAMEN YALAN BU HOTELDEKİ YANGIN MUHABBETİNE MİSİLLEME YAPILAN BİR SAHTE HABER TELEGRAMDAN 3 4 TANE ÇOLUK ÇOCUK ALMIŞLAR O KADAR KORKUDAN GÖTÜNÜ YEDİ MİLLET MK

CESARETİNİZ YOKSA BU İŞLERE GİRMEYİN
sonunda gerizekalı olmayan birisi aq