Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Quarex Scri̇pt Rat!!!!!

• Konbuyu başlatan dominicsolanke
  • Başlangıç tarihi
  • 220
  • Cevaplar : 3
D

dominicsolanke

Üye
Son görülme
Konular
6
Merhaba vdsde quarex script inceliyordum o sırada adminduyuru.php adında bir dosya ile karşılaştım ve bu dosya gizlenmiş bir şekilde koyulmuş dosya içeriğinde bir exe indirtiyor.Lütfen bu tür scriptleri açarken bir makine kullanın veya içini iyice kontrol edin!! Dosyayı açanlar temiz bir format atıp şifrelerini sıfırlasınlar.

RESEDwM.jpeg

Merhaba vdsde quarex script inceliyordum o sırada adminduyuru.php adında bir dosya ile karşılaştım ve bu dosya gizlenmiş bir şekilde koyulmuş dosya içeriğinde bir exe indirtiyor.Lütfen bu tür scriptleri açarken bir makine kullanın veya içini iyice kontrol edin!! Dosyayı açanlar temiz bir format atıp şifrelerini sıfırlasınlar.

RESEDwM.jpeg
sırf bu scriptte değil çoğunda var benzer ratlar

Bu bir stealer. Format sizi kurtarmaz dostlar. Tüm şifreleriniz gitmiştir. Önemli hangi şifreniz varsa değiştirmekte fayda var