Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Siber Savunma Suçu Yardım

• Konbuyu başlatan Sezer35
  • Başlangıç tarihi
  • 250
  • Cevaplar : 9
S

Sezer35

Üye
Son görülme
Konular
1
Herkese hayırlı günler bugün okuldayken babamı aramışlar benim için siber savunma şubesine gelip ifade vermesi gerekiyor diye.

Nasıl bir yol izlemem lazım daha önce başına gelen varmı yardımcı olabilir misiniz

Amazon VDS kullanıyordum API yok sadece data vardı o yüzden API çekmek için bir siteye girmeyi falan denemedim.

Telefonu bilgisayarı ishredderla sıfırla her şeyi reddet yaşın kac senin

18 yaşındayım
Bilgisayar yok zatende bir telefondan yapıyordum ifade vermeye giderken başka telefon götürsem kendi telefonum mus gibi zaten kendi telefonum yurtdışı IMEI kaydı bile yok

18 yaşındayım
Bilgisayar yok zatende bir telefondan yapıyordum ifade vermeye giderken başka telefon götürsem kendi telefonum mus gibi zaten kendi telefonum yurtdışı IMEI kaydı bile yok
Hatti o tele tak onu götür. Sicilin temizse bir sey olmaz zaten

kardeşim yaptığın hatayı biliyorsundur elbet, detay verirsen sana ona göre yol gösterelim ? ne yaptığını açıkla biraz

Panel
kardeşim yaptığın hatayı biliyorsundur elbet, detay verirsen sana ona göre yol gösterelim ? ne yaptığını açıkla biraz
Panel işi yapmak istedim hocam dediğim gibi ama API vs yoktu sadece forumdaki datalar vardı. 2 ay önce falan yaptım şimdi arıyorlar başka benzer dosyam yok 2 tane kavgadan var sadece onlarda kapalı dosya zaten siber savunma diyince evdekiler aklıma sadece panel geldi başka iş yapmadım çünkü

Panel

Panel işi yapmak istedim hocam dediğim gibi ama API vs yoktu sadece forumdaki datalar vardı. 2 ay önce falan yaptım şimdi arıyorlar başka benzer dosyam yok 2 tane kavgadan var sadece onlarda kapalı dosya zaten siber savunma diyince evdekiler aklıma sadece panel geldi başka iş yapmadım çünkü
kardeş dm

ilk sefer diye bi sey demezler muhtemelen ama bi daha girisme boyle islere, ikinci goruslerinde muhtemelen farkli tepki verirler

Sadece elinde data varsa ve bunları bir yerde mi paylaştın nasıl bir yol izledin de böyle cagırdılar seni

Lunapark mı zannettin yeraltını, bir daha ayık olmaya odaklan artık ne olacaksa olacak, tek tavsiyem polisin senden istediğinden fazlasını söyleme. Git bir bira patlat rahatla.