Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Spotify [ Yardım Konusu ]

• Konbuyu başlatan yvesnisha
  • Başlangıç tarihi
  • 89
  • Cevaplar : 4
yvesnisha

yvesnisha

Üye
Son görülme
Konular
1
Dostlar, bu herkesi takip eden Spotify hesapları var ya, o hesapları nasıl yapıyorlar? Bilgisi olan var mı? Ne kullandıkları hakkında yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Mesela, Ahmet Aydın isimli kullanıcı kendisinin 3 farklı hesabı var ve hesaptan 8 milyon kişiyi takip ediyor. Ne kullanmış olabilir bunun için?
1710692840643

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herhangi bir smm servisinin fake hesbaı olabilir, Spotifyda takip sınırlaması yok.
Kanka, bi ara baya yapılıyordu. Hatta yabancı iki kişi ile ortaya çıktı diye biliyorum, o yüzden bende yapmak istedim ama herhangi bir kaynak bulamadım nasıl yapıldığıyla ilgili.

Spotify hesabı oluşturmak için mail onay yazman lazım spotify registerinde ve logininde captcha yok gayet kolay bir işlem.
Bu hesap üzerinden rastgele insanlara nasıl takip atacağım bir sistemi yok mu?

bilmiyorum