Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İstek Sql Şifre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koçyiğit Tuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

Koçyiğit Tuna

arkadaşlar selamlar ilk defa konu açıyorum bu sancak sorgu paneli scriptini indirdim kurdum ama key olmadığı için giremiyorum panelin linkini buraya koyuyorum nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz lütfen

PANEL LİNK

alooooo. o dediğin şey resim base64 hali. text to image ile internetten bakıp görebilirsin

arkadaşlar selamlar ilk defa konu açıyorum bu sancak sorgu paneli scriptini indirdim kurdum ama key olmadığı için giremiyorum panelin linkini buraya koyuyorum nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz lütfen

PANEL LİNK
kayıt paneli varsa oradan kayıt ol phpmyadminden kayıt açtığın kullanıcı şifresini kopyala admin olan bi kullanıcının hashini sil onun yerine yapıştır o kullanıcıya kendi yazdığın şifreyle girersin

Geri
Üst Alt