Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Yazılım Telegram Ücretsiz Log Botu

• Konbuyu başlatan dominicsolanke
  • Başlangıç tarihi
  • 360
  • Cevaplar : 4
D

dominicsolanke

Üye
Son görülme
Konular
6
Merhaba uzun uğraşlar sonucu bir log botu yaptım bunu size sunmak istiyorum.Botu kullanmaya başladıktan sonra bana dmden forumlocadan geldim diyip kullanici idnizi atar iseniz ücretsiz bir şekilde 20 hak ekleyeceğim.

BOT

İyi Forumlar.

Merhaba uzun uğraşlar sonucu bir log botu yaptım bunu size sunmak istiyorum.Botu kullanmaya başladıktan sonra bana dmden forumlocadan geldim diyip kullanici idnizi atar iseniz ücretsiz bir şekilde 20 hak ekleyeceğim.

BOT

İyi Forumlar.
Bot Çalışmıyor Lütfen düzeltiniz

BOT

İyi Forumlar.
J

Bot aktif kullanabilirsiniz.