Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Vds Önerisi Istiyorum

• Konbuyu başlatan pkccc
  • Başlangıç tarihi
  • 47
  • Cevaplar : 2
P

pkccc

Üye
Son görülme
Konular
1
Selamlar,

Çok fazla VDS kullanmayan birisiyim. Fakat otomatik sistem, bot, DDoS gibi şeyleri kullanıyorum. Kendime bir DDoS, Python kodu çalıştırma gibi şeyleri yapabileceğim bir VDS arıyorum. Çok fazla bütçem yok. Çok ilgilenseydim olurdu. Şu an elimde bir VDS için verebileceğim en fazla 10 dolar var. Atacağım DDoS'lar o kadar büyük sunuculara olmayacağı için, insanlara olacağı için sadece güvenlik açısından bir VDS istiyorum. Ucuz bir şeyler olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi günler!

Selamlar,

Çok fazla VDS kullanmayan birisiyim. Fakat otomatik sistem, bot, DDoS gibi şeyleri kullanıyorum. Kendime bir DDoS, Python kodu çalıştırma gibi şeyleri yapabileceğim bir VDS arıyorum. Çok fazla bütçem yok. Çok ilgilenseydim olurdu. Şu an elimde bir VDS için verebileceğim en fazla 10 dolar var. Atacağım DDoS'lar o kadar büyük sunuculara olmayacağı için, insanlara olacağı için sadece güvenlik açısından bir VDS istiyorum. Ucuz bir şeyler olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi günler!
butcen olmaması kotu olmus 1500 1600 tl ye cok iyi vds ler var

sunun gibi incele bak begenirsen al

butcen olmaması kotu olmus 1500 1600 tl ye cok iyi vds ler var

sunun gibi incele bak begenirsen al
Bu tür VDS'leri almayı ben de isterdim. Fakat o parayı hak edecek bir VDS ihtiyacı duymuyorum. Sadece bana DDoS attığım zaman makineyi kapatmayacak bir firma lazım. Özellikleri çok önemli değil. Attığım DDoS'lar kısa süreli olacağı için çok ihtiyaç duymuyorum. Başka öneriniz varsa dinlemek isterim.