Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

Warez Whcms Aı Asi̇stan Modül

• Konbuyu başlatan phpprogramer
  • Başlangıç tarihi
  • 75
  • Cevaplar : 3
phpprogramer

phpprogramer

Sûkûnet üssû
Üye
Son görülme
Konular
38
Merhabalar arkadaşlar whcsm için geliştirilen ai modülünu sizlere bugün vericem iki klasörden oluşuyor php sürümleri için modül klasörüne atarak akitf edebilirsiniz whcsm barındırma kullanan kişilerin işine yarayacağını sanıyorum iyi kullanımlar

Modül hakkında

VirusTotal

ebblhfb.png

WHMCS için AI Assistant Module ile AI'nın gücünü keşfedin, müşteri destek sürecinizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. OpenAI teknolojisinden yararlanan bu modül, destek biletlerini yönetme, ürün açıklamaları yazma ve daha fazlasında oyunun kurallarını değiştiriyor. Yüksek düzeyde müşteri memnuniyetini korurken verimliliği artırmak için mükemmel bir araçtır.

Yenilikler Neler? Bu WHMCS modülünün en son sürümü, özelleştirilebilir AI eğitimi, departmana özel otomatik yanıtlar ve anında destek bileti yardımı için yenilikçi 'Ask AI' özelliği ile müşteri desteğinizi bir üst seviyeye taşıyor.

Kapsamlı Özellikler:
Özel Model Eğitimi: Yapay zeka yanıtlarını benzersiz iş ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kişiselleştirin.
Eğitim Verilerini Ekleme/Düzenleme: Yapay Zeka öğrenme sürecini iyileştirme esnekliği.
Eğitim Verilerini İçe/Dışa Aktar: Yapay zeka eğitim verilerinizi etkin bir şekilde yönetin.
Personel Olarak Otomatik Yanıt Bileti: Otomatik bilet yanıtlarıyla gerçek personel etkileşimlerini simüle edin.
Seçili Departmanlar İçin Otomatik Bilet Yanıtı: Belirli departmanlar için özel yanıtlar.
Gecikmeli Otomatik Bilet Yanıtı: Doğal bir iletişim akışı için yanıt sürelerini ayarlayın.
AI Tepki Sınırı: Otomatik yanıtların sıklığını kontrol edin.
Bilet Sayfasında Yapay Zeka Özelliği: Bilet arayüzünde anında yapay zeka yardımı.
Destek Bileti Yardımı: Destek sorgularına yanıt kalitesini ve hızını artırın.
Ürün Açıklaması Yazımı: İkna edici ürün anlatımları için yapay zeka destekli yardım.
Duyuru Yazımı: Yapay zeka yardımıyla temel müşteri iletişimlerini tasarlayın.
Yardım Makalesi Oluşturma: Yardım merkeziniz için bilgilendirici makaleler oluşturun.
Şablon Uyumluluğu: Herhangi bir WHMCS şablonuyla kusursuz entegrasyon.
Gizlilik ve Güvenlik: AI hesabınız ve bilet verileriniz için tam koruma.
Kullanım Kolaylığı: Basit kurulum ve kullanıcı dostu kullanım.
Gizlilik ve Uyumluluk: Gizliliğiniz en önemli şeydir. AI hesabınızın ve bilet bilgilerinizin güvenliğini sağlıyoruz. Modülümüz ayrıca herhangi bir WHMCS şablonuyla sorunsuz bir şekilde uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

AI Assistant Modülümüzle müşteri desteğinin geleceğine adım atın. Bu sadece bir araç değil; işletmenizin verimliliğine ve müşteri memnuniyetine bir yatırımdır.

İNDİR

Şifre : forumloca/phpprogramer

Not: anlamsız veya random yorum ban sebebidir iyi forumlar 🥰