Telegram kanalımıza katılarak duyurular ve yenilikler hakkında anlık bildirimler alabilirsiniz . . . . .   Forumda dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır . . . . .   Lütfen forum kurallarına uyun, gereksiz ve anlamsız mesajlardan kaçının, küfür ve argo kullanmayın . . . . .   Forum içeriğine sınırsız erişim için BURADAN paket satın alabilirsiniz . . . . .

İSTEK Yarramdan Kısa Kürd Türemeleri

ben31cekerim

ben31cekerim

Üye
Son görülme
Konular
15
sizi aydınlatayım gençler, forum ve telegram grubu açık ara fark ile. "15-16" yaşlarında telegram ensest gruplarına şalvarlı annesini atan ensest kurd türemeleri dolu
bu tipler için "loca" gibi platformlar çok önemli çünkü bu türemeleri altında barındıran yalnızca bu platforn var neyse önceden dağlara çıkar "kürdistan" hayali kurarlardı şimdi en azından topluma yararlı bireyler olarak o "leş" soylarını "asıl türk" soyu ile kırma yaparak kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar ama dayıcım ananızı sikmiyorsak çoğalmayın diye la

Hadi Şimdi telegram grubunda "pkk"yı savunan dağ köpeklerine babalık yapmadığım için linçleyin beni

sizi aydınlatayım gençler, forum ve telegram grubu açık ara fark ile. "15-16" yaşlarında telegram ensest gruplarına şalvarlı annesini atan ensest kurd türemeleri dolu
bu tipler için "loca" gibi platformlar çok önemli çünkü bu türemeleri altında barındıran yalnızca bu platforn var neyse önceden dağlara çıkar "kürdistan" hayali kurarlardı şimdi en azından topluma yararlı bireyler olarak o "leş" soylarını "asıl türk" soyu ile kırma yaparak kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar ama dayıcım ananızı sikmiyorsak çoğalmayın diye la

Hadi Şimdi telegram grubunda "pkk"yı savunan dağ köpeklerine babalık yapmadığım için linçleyin beni
Kaç yıldır bu forumdayım 1 tane pkk öven destekleyen birisi görmedim derdin ney bilmiyorum ama kişisel meseleni forumda paylaşman doğru değil.

Kaç yıldır bu forumdayım 1 tane pkk öven destekleyen birisi görmedim derdin ney bilmiyorum ama kişisel meseleni forumda paylaşman doğru değil.
Grupta yoksun anlaşılan ama her neyse doğrudur

Grupta yoksun anlaşılan ama her neyse doğrudur
Dayı 1.5 yıldır forumdayim sürekli hesab degiştiriyorum limit bittiği için çok kişi gördüm fakat senin kadar aptalini görmedim şu forumda irkcilik yapmayin kardeşim siktirin gidin yarın okulunuz var getirtme oraya beni sikerim anani bende kürdüm? Sorunun ne kürtlerle pkkninda senin gibi 31 cekmekden beyni eriyen ***** orosbu evladlari ında anasini sikeyim şu forumlocayi kirletmeyin.