R
Rebeca
Üye
BOŞ MESAJ-SPAM MESAJ BAN SEBEBİDİR...EMEĞE SAYGI LÜTFEN(datalar için) konu linkleri:
Database - !!Yenı 109M Tc Pro Myısam -Io7R !!
109M TC pro datasidir. Onceden size soyledigim gibi Tarafimca Alisildik olan 101M ve 116M gibi MyISAM formatina cevrilmistir. Bunu yapmamda hicbir cikar veya kar amaci gutmedim zaten oyle biri de deglim. Foruma destek olmak ve forumu buyutmek amacli LocaForumOzel'dir. Kullanimi kisinin kendi...forumloca.orgherkese selam şu veri satış portalındaki adres patlayınca kendi kafama göre can sıkıntısından yaptığım apileri paylaşacağım görebileceğiniz çok ama çok detaylı aile pro apileri sizlerle hem php için hem discord botu için kullanabilirsiniz. php ile olan şeyleri ailepro.js ye bağlayıp kullanabilirsiniz istersenizde php olan şeyleri direkt localhost üzerinde kullanabilirsiniz data paylaşımı için io7r arkadaşıma teşekkürler herkese iyi kullanımlar marcus kankimede selamlarımı iletiyorum kendinize cici bakın dostlar.Database - 82M Adres Database Myısam -Io7R
Oncesinde yayinladigim bir konuydu suanda mevcut olmadigi icin tekrar paylasiyorum. Tarafimca hazirlanmis ve indeksler basilmistir. *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli yetkiniz yok. Forum konusunu ziyaret edin! ***forumloca.org
Ekli dosyayı görüntüle 284Ekli dosyayı görüntüle 285
Moderatör tarafında düzenlendi: