P
POKER 1ST
Üye
esMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
*** Gizli metin: Alıntı yapılamaz. ***
esMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
trMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
1Merhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
MüqMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
niceMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
eline sağlıkMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
ggMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
jMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.
EsMerhabalar Ben Daimon siteden 2-3 günde çekildiği veridir site kapatıldığı için publama kararı aldım.